Les modificacions fora de línia es sincronitzen automàticament més tard?
Sí. Les modificacions es sincronitzen un cop el dispositiu es torna a connectar a internet.
Sí. Les modificacions es sincronitzen un cop el dispositiu es torna a connectar a internet.