AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
48 followers 1050 článků/týdně
Vrouw (37) vecht voor haar leven na aanval van drie poolwolven in Frans safaripark

Een 37-jarige vrouw vecht voor haar leven nadat ze werd aangevallen door drie wolven in een Frans safaripark. De vrouw werd gebeten ‘in de nek, de kuit en de rug’ in de dierentuin van Thoiry, zo'n 40 kilometer buiten Parijs.

Mon Jun 24, 2024 10:07
‘Noord-Koreaanse ballonnen bevatten parasieten uit poep, maar geen schadelijke stoffen’

De ballonnen met afval die Noord-Korea naar Zuid-Korea stuurde, bevatten in sommige gevallen parasieten. Maar er zijn volgens de Zuid-Koreaanse autoriteiten geen schadelijke stoffen aangetroffen. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.

Mon Jun 24, 2024 10:07
Dit wordt de nieuwe attractie in de Efteling

Sprookjesliefhebbers opgelet. In het voorjaar van 2025 neemt een nieuwe koningsdochter haar intrek in het Sprookjesbos van de Efteling: De prinses op de erwt. Benieuwd naar deze nieuwe blikvanger? Lees dan snel verder.

Mon Jun 24, 2024 10:07
Opluchting bij Hongarije over situatie Varga, Szoboszlai bekritiseert hulpverlening: ‘Kan er beter niet over praten’

De EK-wedstrijd tussen Hongarije en Schotland is zondagavond ontsierd door een nare botsing in de tweede helft. De Hongaarse aanvaller Barnabás Varga bleef enkele minuten roerloos liggen op het gras. Al snel na de botsing zorgden toegesnelde medici en spelers er met doeken voor dat de behandeling van Varga niet zichtbaar was. Het was plots ijzig stil...

Mon Jun 24, 2024 09:38
Column Hugo Borst | Tussen het volk en Memphis Depay komt het nooit meer goed

Columnist Hugo Borst mengt zich in de spitsendiscussie bij Oranje. Memphis Depay of Wout Weghorst? Hij heeft wel een idee wat de bondscoach gaat doen tegen Oostenrijk, maar ook wat ‘het volk’ wil.

Mon Jun 24, 2024 09:38
Pinkpop: kwaliteit van eigen bodem, veel songfestival en Ed Sheeran maakt zijn status ruimschoots waar

Van de grote namen moest Pinkpop het dit jaar niet hebben, er werd uitvoerig geput uit artiesten van eigen bodem. Niets mis mee, zo bleek in Landgraaf, waar het weer eindelijk meewerkte en de echt grote headliners werden gemist. En het ging opvallend vaak over het songfestival.

Mon Jun 24, 2024 09:08

Vytvořte si vlastní zdroj

Jste připraveni to vyzkoušet?
Spusťte 14denní zkušební verzi bez nutnosti platební karty.

Vytvořit účet