gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
10 followers 1184 článků/týdně
LIVE | Oekraïense premier waarschuwt voor derde wereldoorlog als zijn land verliest

De Oekraïense premier Denys Shmyhal waarschuwt in een interview met de BBC voor een derde wereldoorlog, als Oekraïne niet wint van Rusland.En het Oekraïense ministerie van Energie heeft donderdag de bevolking en bedrijven opgeroepen om het elektriciteitsverbruik te beperken vanwege grote schade aan het elektriciteitsnetwerk na recente Russische aanvallen....

Thu Apr 18, 2024 17:10
Ruiter Ton van der Ven (58) overleden na val van zijn paard

Ton van der Ven, een bekende verschijning in Wadenoijen, is dinsdag overleden. Een val van zijn paard Mazzer dit weekend werd hem uiteindelijk fataal.

Thu Apr 18, 2024 17:10
Efteling moet gelijk bewijzen anders dwangsom van 20 euro per bezoeker, ofwel 8,6 miljoen euro

Het is volgens de Efteling een cruciaal verschil. Een verschil dat het park miljoenen kan gaan kosten. Mogen ze volgens de stikstofregels nu vijf miljoen bezoekers of vijf miljoen bezoeken ontvangen? Want als het om het eerste gaat, dan gaat het park daar ruim overheen.

Thu Apr 18, 2024 17:10
Wie is oud-legerchef Benny Gantz? 'Als er snel verkiezingen komen, verplettert hij Netanyahu'

Benny Gantz (64) speelt een prominente rol in het Israëlische oorlogskabinet. Samen met premier Netanyahu en minister van Defensie Gallant bepaalt Gantz hoe Jeruzalem reageert op de Iraanse aanval van afgelopen weekend. Wie is deze oud-legerchef? ,,Als er snel verkiezingen komen, verplettert hij Netanyahu.’’

Thu Apr 18, 2024 17:10
Wielrenner rijdt pakketbezorger aan: slachtoffer naar het ziekenhuis

Een pakketbezorger van DHL is donderdagmiddag op de Grebbeweg in Rhenen aangereden door een wielrenner. De bezorger was net uit zijn bus gestapt om een bestelling te bezorgen, toen hij op het fietspad omver werd gefietst.

Thu Apr 18, 2024 17:10
Ministerie staat Rotterdamse influencer in Marokko bij na rel om kort rokje in datingshow

De Rotterdamse influencer Armani L’Goumani, die vastzit in Marokko na deelname aan een datingshow op YouTube, krijgt bijstand van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Armani is onderwerp van een nationale rel, nadat zij in een kort rokje in het programma verscheen. Volgens de Rotterdamse zender Rijnmond mag ze het land niet uit.

Thu Apr 18, 2024 17:10

Vytvořte si vlastní zdroj

Jste připraveni to vyzkoušet?
Spusťte 14denní zkušební verzi bez nutnosti platební karty.

Vytvořit účet