AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
47 followers 1120 artículos/semana
Benzineprijzen dalen, maar welke kun je het best tanken? ‘In deze gevallen moet je opletten’

Goed nieuws voor wie binnenkort op autovakantie gaat: de benzineprijzen zijn begin deze maand alweer gezakt. Maar welke is het best: de goedkopere Euro 95 of de duurdere Euro 98? Want is die laatste dan niet altijd beter?

Fri Jun 14, 2024 07:22
Onrust bij Spaanse voetbalclub: Nederlandse trainer blijkt veroordeeld te zijn voor mensenhandel

In een Spaans stadje is ophef ontstaan over de grote rol die Nederlander Gwendell van R. speelt in de plaatselijke voetbalclub. De voetbalmakelaar en -trainer werd in 2021 veroordeeld voor mensenhandel, uitbuiting en het bezit van kinderporno. Bij Nederlandse clubs was Van R. al niet meer welkom, zijn advocaat spreekt van een ‘soort heksenjacht': ,,Het...

Fri Jun 14, 2024 07:22
In opspraak geraakte Amerikaanse opperrechter Thomas reisde nog meer in privéjet miljardair

De Amerikaanse opperrechter Clarence Thomas heeft drie reizen aan boord van het privévliegtuig van de Texaanse miljardair Harlan Crow nooit bekendgemaakt. Dat blijkt uit documenten verkregen door de Senaatscommissie voor Justitie, waarin Democraten in de meerderheid zijn.

Fri Jun 14, 2024 07:22
Vierde dode geborgen in het puin na explosie appartementengebouw Antwerpen

In de nacht van donderdag op vrijdag is een vierde dode geborgen in het puin van het appartementsgebouw in de Antwerpse wijk Hoboken waar donderdagochtend een zware explosie heeft plaatsgevonden. Dat bevestigt de woordvoerster van de Antwerpse politie.

Fri Jun 14, 2024 07:22
Organisatoren pro-Palestijnse studentenprotesten in open brief: ‘Niets kan en zal ons stoppen’

De organisatoren achter de pro-Palestijnse protesten op Nederlandse universiteiten gaan door met hun acties. In een ingezonden brief in Trouw laten zij weten dat zij blijven actievoeren ,,totdat onze roep om rechtvaardigheid − het boycotten en desinvesteren van medeplichtige instellingen en bedrijven − gehoord wordt”.

Fri Jun 14, 2024 06:22
Strenge beveiliging bij start EK in Duitsland, fans gewaarschuwd voor vertraging aan grens

In Duitsland gaat vrijdag het EK voetbal van start en dat gaat gepaard met strenge veiligheidsmaatregelen. Zo wordt gecontroleerd aan de grenzen om te voorkomen dat supporters die bekendstaan als gewelddadig het land binnenkomen. Rijkswaterstaat heeft Nederlanders die naar Duitsland gaan geadviseerd tijdig te vertrekken, omdat het flink drukker kan...

Fri Jun 14, 2024 06:22

Crea tu propio feed de noticias

¿Listo para probarlo?
Comienza una prueba de 14 días, no es necesaria tarjeta de crédito.

Crear cuenta