AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
47 followers 1155 نوشته / هفته
Nieuwe bloeddonoren hard nodig: dit moet je weten als je bloed of plasma wil geven

Veel medische behandelingen en operaties kunnen niet plaatsvinden zonder bloed en bloedplasma van donoren. Bloedbank Sanquin is op zoek naar meer mensen die bloed willen afstaan. Kan iedereen bloeddonor worden? En zijn er mogelijke nadelen voor je gezondheid? Donorarts Kai-Anne Grotenhuis geeft antwoord op veelgestelde vragen over bloeddonatie. ,,Veel...

Fri Jun 14, 2024 11:25
Opinie Jo Ritzen: ‘Aankomende minister van Onderwijs, succes!’

De doelstelling voor onderwijs in de nieuwe coalitie is betere lees- en rekenvaardigheden. De minister kan veel goed doen, stelt Jo Ritzen in een open brief aan de aankomende bewindspersoon op Onderwijs.

Fri Jun 14, 2024 11:25
Wat Eten We Vandaag: Griekse maaltijdsalade met kip

In deze kleurrijke maaltijdsalade komen alle Griekse smaken samen. Denk aan kip, feta, olijven, komkommer, tomaat en ui. Een heerlijke smaakbom die perfect is voor op een heerlijke zonnige dag.

Fri Jun 14, 2024 11:25
Nederlandse volleybalsters zetten met zege op Canada enorme stap naar Olympische Spelen

De Nederlandse volleybalsters hebben een grote stap gezet richting plaatsing voor de Olympische Spelen in Parijs. Het team van bondscoach Felix Koslowski won in het Japanse Fukuoka met 3-0 van Canada: 26-24, 25-16 en 25-23.

Fri Jun 14, 2024 11:25
VIDEO | Iedereen een winnaar dankzij Nederlandse chipsbakker in Rwanda

Thijs Boer, oprichter van Winnaz, is de eerste commerciële chips fabrikant in Rwanda. Een successtory. Zijn aanpak maakt namelijk van iedereen een winnaar, is zijn verhaal.

Fri Jun 14, 2024 11:25
Arie's (63) dagen in zijn illegaal tot woning verbouwde kas lijken geteld: gemeente mag ontruimen

Het is niet overdreven dat de gemeente Alphen heeft gedreigd desnoods zelf de illegaal tot woning verbouwde boogkas van Arie Kom in Hazerswoude-Dorp te laten ontruimen.

Fri Jun 14, 2024 11:25

خوراک خبری خود را بسازید

آیا آماده هستید تا آن را اجرا کنید؟
بدون نیاز به کارت اعتباری، یک دوره آزمایشی 14 روزه را شروع کنید.

ایجاد حساب‌کاربری