Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg
449 followers 475 articles/week
Нетаняху разпусна военновременния си кабинет

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху разпусна военновременния кабинет. Той беше създаден в началото на войната срещу Хамас преди осем месеца и половина.

Mon Jun 17, 2024 13:13
Китай губи колективната си памет с изтриване на части от интернет

Китайският народ знае, че интернетът в страната им е различен. Няма Google, YouTube, Facebook или Twitter. Използват евфемизми онлайн, за да комуникират за неща, които не би трябвало да споменават.

Mon Jun 17, 2024 13:13
Хибридна война: Руската пропаганда се разпространява из цяла България за една секунда

Руската пропаганда след началото на кремълската инвазия в Украйна през 2022 година значително е засилила своето присъствие както в България, така и сред централно европейските държави, като целта ѝ е Украйна да бъде дискредитирана, а действията на Русия релативизирани. Това се посочва в изследване на намиращата се в Одеса неправителствена Лаборатория...

Mon Jun 17, 2024 13:13
"Съобразявайки се с волята на избирателите". ПП-ДБ няма да участва в преговорите за правителство

Коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" няма да участва в преговорите за съставяне на правителство. "Съобразявайки се с волята на избирателите", ПП-ДБ отказват поканата за днес.

Mon Jun 17, 2024 13:13
Министър Кондева издаде нова заповед за забрана износа на инсулини

Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева издаде нова заповед за забрана износа на инсулини и аналози, и други понижаващи кръвната захар лекарства.

Mon Jun 17, 2024 13:13
Журналист: Страхът може да бъде силен мотиватор, за да се стигне до вариант за правителство

Горещата политическа седмица и възможностите за сформиране на правителство коментираха журналистите Пламена Игнатова и Людмил Илиев в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Mon Jun 17, 2024 13:13

Build your own newsfeed

Ready to give it a go?
Start a 14-day trial, no credit card required.

Create account