gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
10 followers 1177 articles/semaine
VIDEO | Nachtelijke held: Redmar redt hert dat vastzit in ijskoud water

Je zult het maar tegenkomen: een hert dat, midden in de nacht, verstrikt zit in de sloot. Het overkwam Redmar Canters (23) uit Renesse. Die kon, hoewel hij wat drankjes op had, niet werkeloos toekijken en schoot het dier te hulp. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en wat krachttermen hier en daar kreeg hij het dier op het droge.

Thu Apr 18, 2024 16:09
Ministerie biedt Rotterdamse influencer in Marokko hulp aan na rel om kort rokje in datingshow

De Rotterdamse influencer Armani L’Goumani, die vastzit in Marokko na haar deelname aan een datingshow op YouTube, kan hulp krijgen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Armani is onderwerp van een nationale rel, nadat zij in een kort rokje in het programma verscheen. Volgens de Rotterdamse zender Rijnmond mag ze het land niet uit.

Thu Apr 18, 2024 16:09
Hangend boven kroonluchter maakt Gabriël mooiste trouwfoto ter wereld: ‘Wachten werd beloond’

Trouwfotograaf Gabriël Scharis bungelend boven een kroonluchter, terwijl zijn collega hem uit alle macht aan zijn jas probeerde vast te houden: zo maakte hij de mooiste trouwfoto van de wereld. ,,Ik doe gewoon wat ik wil. Dan krijg je de mooiste resultaten.’’

Thu Apr 18, 2024 16:09
Max Verstappen als eerste Nederlandse sporter ooit in Time 100 met invloedrijkste mensen ter wereld

Het Amerikaanse tijdschrift Time heeft Max Verstappen opgenomen op de lijst met de honderd invloedrijkste personen van het jaar. Het blad prijst de Formule 1-coureur omdat hij de afgelopen twaalf maanden wedstrijden over de hele wereld heeft gewonnen. „Geen enkele sporter reed meer overwinningsrondjes op meer plekken op de wereld dan Verstappen.”

Thu Apr 18, 2024 16:09
Zij gilt, schreeuwt en mept om zich heen: man (36) belaagt hardloopster in het bos

Hij verschuilde zich in de bosjes, nadat een hardloopster tussen Beek en Berg en Dal schreeuwde, gilde en mepte omdat ze verkracht dreigde te worden. ,,Het is te danken aan het krachtige optreden van de hardloopster zelf dat het niet erger is afgelopen.”

Thu Apr 18, 2024 16:09
Nijmegen door de ogen van een Rotterdammer: ‘NEC zit niet alleen in je hart maar in heel je donder’

Feyenoord voetbalt zondag tegen NEC om de KNVB-beker. Reden voor de Rotterdamse verslaggever Sander Sonnemans om in Nijmegen de sfeer te proeven. Leeft het daar een beetje? Hij weet niet wat hij meemaakt wanneer hij neerstrijkt in de Keizerstad, die rood, groen en zwart is gekleurd. Daar zindert het. Op de terrassen, in de kroegen, op het werk, thuis:...

Thu Apr 18, 2024 16:09

Construisez votre propre fil d'actualité

Prêt à tenter le coup ?
Commencer un essai de 14 jours, aucune carte de crédit n'est requise.

Créer un compte