AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
48 followers 1139 cikk/hét
KNVB luidt noodklok: ‘Voetballen met kerst? We moeten het erover hebben’

De KNVB presenteert woensdag het nieuwe speelschema van de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Door de uitbreiding van de Champions League en Europa League ging dat moeizaam. Manager competitiezaken Jan Bluyssen luidt de noodklok: ,,De duurzaamheid van de competitie komt in gevaar.’’

Tue Jun 18, 2024 18:34
Door Iran vrijgelaten EU-diplomaat vraagt op vliegveld meteen zijn vriend ten huwelijk

De door Iran vrijgelaten EU-diplomaat Johan Floderus heeft bij terugkeer in zijn thuisland meteen zijn vriend ten huwelijk gevraagd. Op videobeelden is te zien dat de Zweed zaterdag na aankomst op vliegveld Stockholm Arlanda op één knie gaat.

Tue Jun 18, 2024 18:34
Feyenoord strikt als tweede voetbalclub ter wereld Microsoft als partner

Feyenoord heeft Microsoft vastgelegd als technology partner voor de komende jaren. Het technologiebedrijf ging eerder maar eenmaal een soortgelijke samenwerking aan in de voetbalwereld en dat is met grootmacht Real Madrid, dat in september 2017 een verbintenis afsloot.

Tue Jun 18, 2024 18:34
Jamal koopt schulden van jongeren af en laat ze in eigen tempo betalen: ‘Soms betaalt iemand 3 euro’

Meer dan één op de vijf Nederlandse jongeren kampt met schulden. Maar met aanmaningen, incassobureaus en deurwaarders los je hun problemen niet op, zegt Jamal Oulel (34). Hij runt een stichting die jongens en meiden op een bijzondere manier uit het financiële moeras trekt.

Tue Jun 18, 2024 18:34
FC Groningen en NAC openen nieuw seizoen eredivisie, Feyenoord, PSV en Ajax beginnen thuis

Het seizoen 2024/2025 in de eredvisie begint op vrijdag 9 augustus met de wedstrijd tussen FC Groningen en NAC Breda, twee van de drie clubs die promoveerden vanuit de Keuken Kampioen Divisie. PSV, Feyenoord en Ajax beginnen het seizoen met een thuiswedstrijd. Woensdagochtend wordt het complete programma gepresenteerd.

Tue Jun 18, 2024 18:34
Dit is de favoriete snack van Taylor Swift: bestelling van 500 euro bij kebabzaak

Als miljardair kan je de hele dag snoepen met de meest luxueuze pareltjes in de voedselketen, maar voor zangeres Taylor Swift is een kipkebab goed genoeg. Vrijdag begon ze aan haar concertreeks in Engeland en dus kon een bezoekje aan haar favoriete snackbar Kentish Delight niet ontbreken. Die deed goede zaken met een rekening van zo'n 500 euro.

Tue Jun 18, 2024 18:34

Készítse el saját hírfolyamát

Készen áll, hogy kipróbálja?
Indítson egy 14 napos próbaverziót, ehhez nincs szüksége bankártyára.

Fiók létrehozása