AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
47 followers [0] 1126 篇文章/周
Sydney McLaughlin-Levrone, de grote concurrente van Femke Bol, richt zich in Parijs volledig op 400 meter horden

De Amerikaanse atlete Sydney McLaughlin-Levrone richt zich bij de Olympische Spelen in Parijs op het verdedigen van haar titel op de 400 meter horden, het nummer waarop Femke Bol de regerend wereldkampioene is. De 24-jarige Amerikaanse heeft zich voor de Amerikaanse kwalificatiewedstrijden teruggetrokken voor de 200 en 400 meter.

Fri Jun 14, 2024 08:23
Nederlandse export stijgt voor het eerst in bijna jaar tijd

De Nederlandse goederenexport is in april met 2,3 procent gestegen, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat is de eerste groei in bijna een jaar tijd. Vooral de uitvoer van chemische producten, voedings- en genotmiddelen en machines was hoger dan een jaar eerder.

Fri Jun 14, 2024 08:23
Goldband over nieuwe album: ‘Er komt een bepaalde soort druk bij kijken’

Ze zouden even op de rem trappen, maar daar is het niet helemaal van gekomen. De mannen van Goldband brengen 14 juni hun nieuwe album uit, doen in juni en juli een kleine tour én staan eind dit jaar in de Ziggo Dome en het Antwerpse Sportpaleis. In gesprek met Boaz, Milo en Karel over afdwalen, druk voelen en dromen.

Fri Jun 14, 2024 08:23
Race tegen de klok: Chinese trekpleister installeert timers boven toiletten

Privacy tijdens het toiletteren? Bij de Yungang-grotten, een populaire toeristenbestemming in China, is dat sinds kort niet helemaal meer aan de orde. Daar pronken nu timers boven de toiletten, die precies vertellen hoeveel tijd de bezoekers in het kleinste kamertje doorbrengen.

Fri Jun 14, 2024 08:23
Ziekteverzuim verder gedaald in eerste kwartaal maar nog steeds het hoogst in thuiszorg en verpleging

Nederlandse werknemers waren in het eerste kwartaal van dit jaar minder vaak ziek vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. Ook in het eerste kwartaal van 2023 was er sprake een daling op jaarbasis. Die afname heeft zich doorgezet, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Fri Jun 14, 2024 08:23
Het Duitse zomersprookje van 2006 heeft achttien jaar later zijn onschuld verloren

Het EK van 2024 moet weer een ‘zomersprookje’ worden voor gastland Duitsland en als het een beetje meezit: óók voor Oranje. Maar hoe realistisch is dat in deze tijd van polarisatie, oorlog en onvrede? En wat voor toernooi moeten we de komende weken verwachten?

Fri Jun 14, 2024 08:23

打造你的专属新闻订阅源

准备好了吗?
开始 14 天试用,无需信用卡。

创建账号