НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS - RSS Feed

Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg

Latest articles

Елена Поптодорова пред Фрог: Новина няма. Русия размаха политически пръст на България

В изявлението на Русия няма новина. Любопитно е обаче защо сега. Не можаха да изчакат и един ден след полагането на клетва от страна на президента Радев, за да го поставят на изпитание. Настъпи моментът, в който ще трябва да има ясно заявена позиция от институциите. Трябва да бъде свикан КСНС. Това е цялостен политически пръст, размахан на България.

Втори състав на ВАС отмени наказание на следователя Бойко Атанасов

Втори тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) отмени наказание на следователя Бойко Атанасов за забавени дела.

Слави Василев: Чувствам България като една стара мома

Чувствам България като една стара мома, която някога е била хубава и желана, а днес живее самотна, в компанията на мъж, който тя не обича. Изведнъж бившето й гадже - най-голямата, но и драматична любов - я поглежда за първи път от много години.

Депутатите удължиха Бюджет 2021

Народните представители гласуваха на второ четене решение за удължаването до края на март действието на бюджета за изминалата 2021-а година. Опозицията обвини управляващите, че втори месец бавят внасянето му в Народното събрание.

Минималната пенсия от 370 лв. се запазва до 31 март

Минималната пенсия от 370 лв. и редица социални плащания се запазват до 31 март.

Ресторантьори: Отказваме да спазваме ограничения

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, подкрепени от своите членове на национално и регионално ниво, излязоха със становище и заявиха категорично, че отказват да спазват повече ограниченията, свързани с COVID пандемията.

Румъния: Искането на Русия е неприемливо

Румъния определи като ”неприемливо” руското искане силите на НАТО, разположени на източния фланг на алианса, да бъдат изтеглени като част от гаранциите за сигурност за деескалация на кризата в Украйна, съобщи АФП, съобщи БГНЕС.

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков: Светът ми свърши, когато разбрах, че е починал

Когато разбрах, че е починал, светът ми свърши. Това каза пред съда подсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов. Днес той разказа в зала своята версия за катастрофата.

ЕК настоява държавите в ЕС да съгласуват допълнителните изисквания за ковид сертификатите

Европейската комисия призова днес държавите от ЕС да съгласуват допълнителните мерки, които налагат на притежателите на валидни сертификати за ковид.

Дядо Иван напира да ни освобождава трети път, този път от НАТО

Нов тест пред България: Кремъл поиска заедно с Румъния да напуснем НАТО, за да се върне положението отпреди 1997 г. Тогава Русия щяла да разговаря със запада. Подбоно искане от руската страна може да изненада единствено хора, които не знаят нищо за управляващите в Москва.

Discover, share and read the best on the web

Follow RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters! Get unfiltered news feeds or filter them to your liking.

Get Inoreader
Inoreader - Follow RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters!