НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS - RSS Feed

Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg

Latest articles

Депутатите удължиха компенсациите за скъпия ток до края на март

До края на март да продължат компенсациите за високите цени на тока решиха депутатите в последните часове от работата на 48-мото Народно събрание. От компенсациите ще се възползват 633 хил. небитови потребители, както и операторите на електропреносната и електроразпределителните мрежи за технологичните им разходи.

Младо момиче изчезна в София, ако я видите някъде се свържете с близките й

Издирва се 21-годишната Ива Георгиева. Семейството ѝ търси помощ в групата ”Обединен Ботунец” във Facebook.

До 4 март догодина удължават временната закрила на бежанците от Украйна

Временната закрила на бежанците от Украйна се удължава с една година – до 4 март 2024 г., реши служебният кабинет.

Украинската посланичка в България направи вуду кукла на Путин

Посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук обяви в своя профил в Telegram, че е направила вуду кукла на руския президент Владимир Путин, която боде с игла. Според нея с тази публикация ”на приятелите ми ще стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много.

Свободата на словото значи отговорност. Другото е пропаганда

”Винаги предизвиквате едни много истерични реакции у столичния умнокрасивитет - било той политически, журналистически, анализаторски... Как Ви се получава това?”. С този въпрос започва едно 30-минутно интервю в ефира на Българското национално радио”. В този сюжет главни герои са двама души, критикувани широко заради проруските си възгледи и откровената...

Ето кога започва изплащането на пенсиите за февруари

Изплащането на пенсиите през февруари 2023 г. чрез пощенските станции ще започне на 7 февруари (вторник) и ще приключи на 20 февруари (понеделник), става ясно от справка на сайта на НОИ.

Петър Бояджиев: Има жалки социолози и политолози, говорят като папагали

Някои социолози и политолози ми са много жалки, когато повтарят като папагали, че все си било същото, че нищо не се променяло. Ами жалки са и ялови. За около 2 години се появиха 2 нови партии, които на избори бяха първа политическа сила, ИТН и ПП. През този период едната мина от 0 към втора и после към първа и отново към 0. Другата мина от 0 към първа...

Социалисти изскочиха с кърваво писмо, искат главата на Нинова още на конгреса

Кърваво писмо разпространиха от ИПО „Социализъм 21 век“ към делегатите на 50 Конгрес на БСП. В него се иска незабавна смяна на председателя Корнелия Нинова и избиране на временно ръководство.

Цацаров в прединфарктно състояние, вдигнал 155 кръвно след изказването на Кирил Петков за допуска му

Бившият главен прокурор Сотир Цацаров е вдигнал кръвното си налягане до 155 горна граница след изказване на Кирил Петков на 14 януари 2022 г., че допускът му до класифицирана информация е отнет едва ли не защото не е издържал тест за надеждност.

БАТ България с поредно престижно отличие

БАТ България получи поредното престижно отличие на бляскавата церомония на годишните награди на Code Fashion.

Discover, share and read the best on the web

Follow RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters! Get unfiltered news feeds or filter them to your liking.

Get Inoreader
Inoreader - Follow RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters!