Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg
444 followers 494 articles/week
АПИ с важна информация за 24 май

Промяна в организацията на движение през тунелите "Топли дол“ и "Правешки ханове“ на АМ "Хемус“ ще улесни пътуването в почивните дни за 24 май - Деня на славянската писменост, съобщават от АПИ.

Wed May 22, 2024 17:06
Председателят на КЕВР: Средното изменение на цената на тока ще бъде около 2%

За следващия едногодишен период цената на електроенергията от „АЕЦ Козлодуй” ще остане практически непроменена. На 1 юли няма да произнесем много по-висока стойност. Средното изменение на цената на тока ще бъде около 2%.

Wed May 22, 2024 17:06
Атанас Пеканов: Реален е рискът от да загубим пари по Плана за възстановяване

Има реален риск да бъдат загубени милиарди по Плана за възстановяване и устойчивост заради доста стриктните срокове, за които Европейската комисия продължава да настоява." Това коментира пред "Сега" Атанас Пеканов, икономист и бивш вицепремиер по еврофондовете в служебните правителства на Стефан Янев и Гълъб Донев.

Wed May 22, 2024 17:06
Експерт: Колата на НСО се е движила със 160 км/ч, преасфалтираният участък пречи да се проучи спирачният път

Загиналият шофьор при тежката катастрофа с кола на НСО на входа на Аксаково е нямал добра видимост заради пътни знаци и растителност, а специализираният автомобил се е движел с много над позволената скорост - 150-160 км/ч. Това са очевидните факти, за които красноречиво говорят и снимките с деформираните коли, коментира пътният експерт от Европейския...

Wed May 22, 2024 17:06
Брокер: Невъзможно е днес да купите ново жилище директно от строител

В момента ако искате да купите жилище, което е с разрешение за ползване вече и е ново, е почти невъзможно. Най-вероятно ще купите от някой, който се е включил по време на строителството, тоест вторичен продавач. Това каза пред Euronews Bulgaria Александър Бочев, председател на Националното сдружение "Недвижими имоти".

Wed May 22, 2024 17:06
Британският военен министър обвини Китай, че предоставя на Русия "смъртоносна помощ", използвана срещу Украйна

Британският военен министър Грант Шапс обвини днес Китай, че предоставя или се готви да предостави на Русия "смъртоносна помощ", която да бъде използвана във войната срещу Украйна, съобщи Ройтерс.

Wed May 22, 2024 16:05

Build your own newsfeed

Ready to give it a go?
Start a 14-day trial, no credit card required.

Create account