НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS

Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg

Latest articles

Поетът Н. Милчев: Новите български космонавти - Борисов, Сачева, Биково-Харалановата армия....

Не е вярно, заблуда е, че България си има само двама космонавти – Георги Иванов и Александър Александров, полетели между звездите през миналия двайсети век. Нашето съвремие и нашият печален политически живот изстреляха пред очите ни поне още няколко персони в Космоса.

Ден 74: Протестиращи - ще останем до оставката на Борисов, без значение дали ще има дъжд, сняг и студ! /видео/

Антиправителствен протест се провежде тази вечер в София. В центъра на столицата има два палаткови лагера. Единият е този на майките от ”Системата ни убива”, а другият бе разпънат вчера пред президентството. Негова цел е събиране на жалби на хора, които имат сигнали за корупция. До момента има подадени около 5 жалби. Исканията на протестиращите остават...

Режисьорът Тео Ушев: Няма лош протест! Прявителството се държи неадекватно, сякаш зашитава Краля-слънце!

Няма лош протест. Особено тези, които са за принципни неща. Не ми харесва, че има стари муцуни, които търсят да изтупат прахта върху имиджа си, за ги яхнат. Но тези хора са направили много мръсотии и са съсипали много България, за да се появяват отново. Те навреждат на протестите като никой друг. Жалко за младите хора. Имаше добра енергия, дано не се...

Къде ще се крият и къде не Борисов, Пеевски и Гешев от народната любов

Колкото и невероятно да звучи това някому днес един ден Борисов, Пеевски, Гешев, Доган, Цацаров ще бягат и ще се крият от народната любов. Логично е Борисов да търси уединение и спасение от недоволните от неговото управление в родната къща в Банкя. Премиерът често говори за нея, умилява се, разказва нови и нови митове и легенди за бащината стряха.

Икономистът Асен Василев: Най-вероятно ще спрат потоците от европрограмите

”Най-вероятно ще спрат потоците по европрограмите, или поне според мен има подготовка за такъв евентуален сценарий”. Това заяви Асен Василев, бивш министър на икономиката в служебния кабинет на Марин Райков.

Социолози: Ново затваряне заради COVID-19 ще доведе до тежки протести

Социолозите Евелина Славкова и Добромир Живков са категорични, че ако отново има затваряне заради криза с коронавируса, това ще предизвика много тежки протести.

Ясен Дараков за Тръмп и Байдън - твърде възрастни са

Ако трябва да една дума да опиша двамата кандидати за президент на САЩ, то това е - твърде възрастни - единият е на 74 г., другият на 77 години. Това каза в студиото на предаването „120 минути“ журналистът Ясен Дараков.

Напусналата ГЕРБ Джема Грозданова: Необходими са предсрочни избори, за да дойде ново доверие

”Основната причина да напусна ГЕРБ е, че не намирах ефективност в моята работа. Аз съм работила много, основно в европейски и външнополитически план. Работих председтелството на България на Съвета на ЕС да протече добре. В един момент видях, че това, което върша, вече няма смисъл. За мен парламентът няма достатъчно доверие, за да взима легитимни решения...

Обездвиженият ”престъпник” Росен Миленов: Защо на 22.09.2020 г. трябва да сме всички на площада?

Аз съм „престъпник“ във владенията на Борисов, Пеевски, Гешев и цялата политико-олигархична сган, която от години издевателства над българския народ. В момента съм обездвижен и имам достатъчно време да опиша как стигнах дотук. Как бях набеден за престъпник и как от площад „Независимост“ се озовах с патерици и прикован на леглото.

Италианска тв: Камора и Ндрангета пласират в България боклук за горене

Репортаж на италианската телевизия ”Рай Дуе” проследява разследване на журналистката Анна Мацоне, която разкрива как италианската екомафия пласира десетки тонове боклук за горене в България.

Discover, share and read the best on the web

Subscribe to RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters! Get unfiltered news feeds or filter them to your liking.

Get Inoreader
Inoreader - Subscribe to RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters!