НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS

Frognews ви предоставя актуални новини от България и света, анализи, интервюта, бизнес новини, новини от туризма, спортни новини, политически новини, етно календар, видео репортажи, анализи и коментари. frognews.bg

Latest articles

Гардът, поругал знамето - син на шофьора на шефката на стопанство ”Кричим”

Гардът, който захвърли знамето в парк ”Росенец” пред двореца на Ахмед Доган, е син на шофьора, който вози шефката на стопанство ”Кричим”. Този имот също се стопанисва от НСО.

Д-р Цветеслава Гълъбова: Стойчо, Харизане, Харалане, на ход сте

Утре ще има аналитико-мисирски плонжове в сутрешните блокове. Едните ще се правят, че питат, другите ще си заработват мръсните пари от обслужване. Стойчо, Харизане, Харалане, Томчо, Мануилчо, Антоанетке, Румянке, на ход сте.

Стоян Тончев: Борисов, режимът ти си отива!

Борисов, ти никога няма да имаш любовта и уважението на Българския народ, на които се радва президентът Румен Радев! И това всяка вечер те изяжда отвътре. Полудяваш от завист, от злоба... Личи ти! Изписано е с бръчките по лицето ти. С мрачното ти изражение и черен, празен поглед.

Румен Радев - на разходка по бул. ”Витоша” без охрана

Само няколко часа след речта си пред протестиращите държавния глава Румен Радев реши да се разходи без охрана и заедно със съпругата си Десислава Радева в центъра на столицата.

Млади, стари, семейства и деца блокираха Орлов мост. Скандират ”Мафия!”

Протестиращите се преместиха в района на Орлов мост и блокираха движението. Цели семейства се присъединиха към демонстрациите с искане за правителствена оставка. На място има майки и малки деца, показват кадри в социалните мрежи. Протестират хора от всякакви възрасти.

Манолова от протеста: Борисов, отиди си с мир. Не предизвикай безредици

Оставка на Борисов, оставка на това управление. Отивай си с мир, не предизвиквай безредици. Не превръщай кризата, в която въвлече институциите, в политическа криза и в безредици. Не превръщай агонията и апокалипсиса на своята власт в агония и апокалипсис на всеки човек.

Увеличиха полицията, но ограничиха периметъра на протеста /видео/

Вече няколко часа продължава протеста за оставката на правителството, който събра хиляди граждани под прозорците на властта. Увеличихиа охраната пред сградата на изпълнителната власт, но за сметка на това ограничиха периметъра.

Валери Симеонов защити прокуратурата и оплю Радев

Радев пада на много ниско ниво и само обижда управляващите. Предполагам, че рано или късно ще бъдем информирани за ”внезапното” нахлуване в президентството. Такива акции се правят, когато има опасения от скриване и заличаване на документи. Как да влязат прокурорите? През комина на президенството ли?

Христо Иванов: Ние сме готови и сме тук, за да кажем: Оставка, мутро!

Мястото ни е пред Съдебната палата, защото тук е бухалката, която днес ясно декларира, че ръката, която я държи, е ръката на Пеевски и Доган. Гешев наруши Конституцията. Това е ясна декларация за война срещу правовия ред и принадлежността на Гешев към Сарая.

Хиляди на протест пред МС. Искат оставка, скандират - мутри, вън!

Хиляди граждани се събират под прозорците на властта с искане за оставка. Само за около час тълпата се увеличи няколкократно. В социалните мрежи е пълно със снимки, а някои от протестиращите излъчват и на живо.

Discover, share and read the best on the web

Subscribe to RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters! Get unfiltered news feeds or filter them to your liking.

Get Inoreader
Inoreader - Subscribe to RSS Feeds, Blogs, Podcasts, Twitter searches, Facebook pages, even Email Newsletters!