10 followers 574 articles/week
Elhalasztották a Balaton-átúszást

A szervezők új időpontot jelöltek ki a Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszáshoz.

Thu Jul 18, 2024 14:11
Agyonverte vetélytársát a megcsalt férfi

Megöltek egy férfit Eperjeskén, egy nőt pedig úgy megvertek, hogy súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A 64 éves gyanúsítottat elfogták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Thu Jul 18, 2024 14:11
Gál Kinga: a Patrióták nem fogják támogatni a szavazáson Ursula von der Leyen újraválasztását

Az Orbán Viktor kezdeményezésére létrejött képviselő csoport nem fogja támogatni Ursula von der Leyen európai bizottsági elnöki mandátumának megújítását - mondta Gál Kinga, az EP fideszes képviselője, a Patrióták Európáért frakció alelnöke Brüsszelben.

Thu Jul 18, 2024 14:11
Egyelőre nem szabadul a csákányos rendőrtámadó

Letartóztatta a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra azt a férfit, aki csákánnyal támadt rá a rendőrökre, valamint a hatóság munkatársait fenyegető apját is - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség

Thu Jul 18, 2024 14:11
Hiába kérte a MÁV, hogy az emberek ne vonatozzanak a kánikulában

A magyar vasutat alaposan megviselte a meleg, több ezer vonat késett, sok pedig el sem indult. De a távolsági buszok terhelése is megugrott.

Thu Jul 18, 2024 14:11
Ursula von der Leyen keményen beszólt jobboldali ellenzékének

"Nem fogom elfogadni, hogy a demagógok és a szélsőségesek tönkretegyék európai életmódunkat, hogy Európát belülről vagy kívülről szétszakítsák, hogy társadalmaink szélsőséges polarizációja elfogadottá váljon, ezért készen állok arra, hogy a harc élére álljak az Európai Parlament összes demokratikus erejével együtt" - jelentette ki az Európai Bizottság...

Thu Jul 18, 2024 13:09

Build your own newsfeed

Ready to give it a go?
Start a 14-day trial, no credit card required.

Create account