165 followers 820 articles/week
Portugal pakt in blessuretijd drie punten tegen Tsjechië

In de stromende regen in Leipzig heeft Portugal op het EK voetbal ternauwernood puntenverlies weten te voorkomen. De eerste groepswedstrijd tegen Tsjechië werd door de ingevallen Francisco Conceição in blessuretijd beslist: 2-1. Voor rust vielen er geen doelpunten en dat was voor het eerst deze eindronde.

Wed Jun 19, 2024 00:09
Zeven doden bij auto-ongeluk Frankrijk, jongeren verbrand in auto

Zeker zeven personen zijn omgekomen bij een verkeersongeval in de buurt van het Franse Chartres. Een van de auto's vloog in brand. Vijf jongeren in die auto verbrandden en overleden. De auto was op een ander voertuig met daarin een ouder echtpaar gebotst. Ook zij overleefden het ongeluk niet.

Wed Jun 19, 2024 00:00
Jarige coach Turkije krijgt met EK-zege 'beste cadeau'

DORTMUND (ANP/AFP/RTR) - De jarige bondscoach Vincenzo Montella noemde de EK-zege van Turkije in het openingsduel met Georgië "het beste cadeau wat mijn spelers mij hadden kunnen geven". De 50-jarige Italiaan zag zijn ploeg met 3-1 winnen van de debutant. "Een perfecte dag", zei Montella.

Tue Jun 18, 2024 23:30
Laetitia Gerards al zes maanden zwanger van eerste kindje

Laetitia Gerards (31) deelt speciaal nieuws met haar Instagram volgers op haar verjaardag. Ze is namelijk in blijde verwachting van een kindje en deelt een foto van haar zwangere buik op Instagram.

Tue Jun 18, 2024 23:30
Ouders overleden Sammie breken tijdens herdenking in Het Kinderziekenhuis

De ouders van de overleden Sammie gaan eens per jaar langs het stiltecentrum in het kinderziekenhuis om hun dochtertje te herdenken. Sammie overleed zes jaar geleden aan een hersenvliesontsteking. Lennard en Meggy, haar ouders, blikken in 'Het Kinderziekenhuis' terug op het tragische verlies en gaan langs het kamertje waar ze kwam te overlijden.

Tue Jun 18, 2024 23:08
Dit logo zie je voortaan op verpakkingen in de supermarkt

Op de verpakking van huismerkproducten van onder meer Albert Heijn, Jumbo, Lidl en Dekamarkt komt voortaan extra informatie over de houdbaarheid. Consumenten worden er actiever op gewezen dat producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, soms nog wel eetbaar zijn als ze eerst kijken, ruiken en proeven. De deelnemende supermarkten en voedselproducenten...

Tue Jun 18, 2024 22:47

Build your own newsfeed

Ready to give it a go?
Start a 14-day trial, no credit card required.

Create account