Mi az a Mentett szakasz?
Mentett a személyes könyvtárad a mentett cikkek, archivált tartalmak, megjegyzések, weboldalak és címkék számára. Használd a Később olvasom funkciót azokhoz a cikkekhez, amiket el szeretnél olvasni. Amikor befejezted egy cikk olvasását és meg akarod tartani a fiókodban, használd az Archiválás funkciót. A címkék segítenek az egyes cikkeket témák vagy projektek szerint rendszerezni.