Czy historia edycji jest dostępna we wszystkich planach?
W każdym planie oznaczenie Edytowano jest widoczne przy artykułach zmienionych przez wydawcę. Otwieranie edycji wraz z ich listą, zmianami pokazanymi w artykule i wcześniejszymi wersjami jest częścią planów Pro, Team i Custom.
Podgląd w planach Free i Supporter
Na kontach Free i Supporter oznaczenie zawiera tekst Edytowano z czasem ostatniej edycji oraz Wyświetl edycje z plakietką PRO. Kliknięcie go otwiera okno dialogowe Pro z podglądem ostatniej zmiany: kartą z nazwą kanału, czasem edycji i pierwszymi zmienionymi wierszami, z dodanymi słowami na zielono i usuniętymi słowami na czerwono. Rzeczywisty podgląd jest dostępny dla trzech artykułów tygodniowo, licząc od poniedziałku do niedzieli, a po ponownym otwarciu jednego z tych artykułów jego podgląd pozostaje dostępny. W przypadku kolejnych artykułów w danym tygodniu karta jest rozmyta i zawiera tekst Przejdź na wyższy plan, aby zobaczyć, co się zmieniło. Okno dialogowe oferuje opcję Rozpocznij bezpłatny okres próbny, gdy na koncie nadal można go rozpocząć, a w przeciwnym razie — Przejdź na Pro.
Plan Supporter nie obejmuje historii edycji, więc na koncie Supporter widoczny jest taki sam podgląd jak na koncie Free.
Pełna historia w planach Pro, Team i Custom
Plany Pro, Team i Custom umożliwiają otwieranie każdej edycji każdego artykułu: listy edycji, każdej zmiany pokazanej w artykule oraz wersji począwszy od pierwotnie opublikowanej, aż do 20 edycji przechowywanych przez Inoreader dla każdego artykułu. Artykuł Jak sprawdzić, co zmieniło się w artykule? omawia listę i zmiany, a artykuł co oznacza „Edytowano” przy artykule wyjaśnia, które zmiany liczą się jako edycja.
Historia edycji po przejściu na wyższy plan
Inoreader zapisuje wersje każdego kanału niezależnie od planów jego czytelników, więc po przejściu na wyższy plan historia artykułów znajdujących się już na Twoim koncie jest dostępna bez konieczności włączania jakiegokolwiek ustawienia.
Na stronie cennika historia edycji artykułów jest wymieniona w planie Pro, a strona funkcji Zobacz, co zmieniło się po opublikowaniu artykułu przedstawia jej ogólny opis. Dostęp do adnotacji jest ograniczony w podobny sposób, co wyjaśnia artykuł czy adnotacje są dostępne we wszystkich planach.
Nie możesz znaleźć odpowiedzi? Kontakt ze wsparciem/obsługą