Чи можу я синхронізувати свої підписки YouTube з Inoreader?

Так, із Pro. Підключіть YouTube у розділі Налаштування > Поширення, збереження, вхід, і Inoreader підпишеться на всі канали, на які ви підписані на YouTube, у папці Підписки YouTube. Він перевіряє ваші підписки кожні 12 годин, підписується на нові канали та скасовує підписку на канали, від яких ви відписалися на YouTube.

Підключіть свій обліковий запис YouTube

  1. Натисніть значок шестірні на панелі вкладок і відкрийте Поширення, збереження, вхід.
  2. На вкладці Поширення натисніть Підключити поруч із YouTube.
  3. Увійдіть у Google і дозвольте Inoreader переглядати ваш обліковий запис YouTube. Inoreader запитує доступ лише для читання.
  4. Inoreader відкриє папку Підписки YouTube з вашими каналами.
Вкладка «Поширення» розділу «Поширення, збереження, вхід» в Inoreader із рядком YouTube і кнопкою «Підключити».
У рядку YouTube на вкладці «Поширення» синхронізація запускається кнопкою «Підключити».

Після того як ви підпишетеся на канал YouTube вручну, діалогове вікно також указує на це налаштування. Спробувати відкриває його.

Змініть папку або вимкніть синхронізацію

Після підключення в рядку YouTube з’явиться напис «Ви підключені до свого облікового запису YouTube». Натисніть Редагувати, щоб вибрати іншу Папку для синхронізованих каналів або вказати назву нової, чи зняти прапорець Синхронізувати ваші підписки YouTube з Inoreader. і зупинити синхронізацію. Натисніть Зберегти. Зупинення синхронізації зберігає канали, на які ви підписані, як і видалення папки синхронізації, яке також припиняє синхронізацію.

Відключити видаляє підключення та налаштування синхронізації й зберігає ваші канали. Ця дія також відключає ваш обліковий запис Google від Inoreader.

Розклад синхронізації

Inoreader зчитує ваші підписки кожні 12 годин, поки ви користуєтеся обліковим записом, і щотижня, якщо ви не були активні протягом місяця, тож зміна, внесена на YouTube, відображається протягом 12 годин. Нові підписки додаються до папки синхронізації. Підписка на канал, від якого ви відписалися на YouTube, скасовується лише тоді, коли його було додано під час синхронізації. Канали, на які ви підписалися самостійно, залишаються. Синхронізовані канали враховуються в ліміті Pro у 2 500 стрічок, а синхронізація зчитує до 2 500 підписок за раз.

Якщо в одній папці багато каналів, Чи можу я приховати YouTube Shorts зі своїх папок? допоможе не показувати в ній Shorts.

Тарифні плани та обмеження

Синхронізація — це функція Pro. Підписка на окремі канали та списки відтворення працює на всіх тарифних планах. Де я можу керувати своїми інтеграціями? описує сторінку «Поширення, збереження, вхід», Стежте за каналами YouTube у своїй програмі для читання RSS містить огляд, а Синхронізуйте свої підписки YouTube з Inoreader — це анонс цієї функції.

Не можете знайти відповідь? Звернутися в підтримку