Hva skjer hvis jeg kansellerer abonnementet mitt?
Abonnementet ditt vil forbli aktivt til slutten av den nåværende forhåndsbetalte faktureringsperioden. Etter det vil kontoen din bli nedgradert, og eventuelle premiumfunksjoner som overskrider grensene for Gratis-planen vil bli deaktivert. Innstillingene og konfigurasjonene dine vil bli lagret og gjenopprettet hvis du oppgraderer igjen senere.