Powrót

Co się stanie, jeśli anuluję subskrypcję?

Twoja subskrypcja pozostanie aktywna do końca bieżącego opłaconego okresu rozliczeniowego. Po tym czasie Twoje konto zostanie zdegradowane, a wszelkie funkcje premium przekraczające limity planu Darmowego zostaną dezaktywowane. Twoje ustawienia i konfiguracje zostaną zapisane i przywrócone, jeśli zdecydujesz się ponownie na upgrade w przyszłości.

Related questions