Як переглянути, що змінилося в статті?
Відкрийте статтю й натисніть позначку Відредаговано в її шапці або Переглянути редагування поруч із нею, коли стаття відображається з достатньою шириною. У списку показано кожне редагування із зазначенням часу й того, що змінилося, а натискання на нього показує зміни в статті: доданий текст позначено зеленим, а видалений — закреслено червоним.
Відкрийте список редагувань
- Відкрийте статтю, у якій після часу є позначка Відредаговано.
- Натисніть позначку Відредаговано в шапці або Переглянути редагування, коли ця кнопка відображається.
- Натисніть редагування в списку.
- Використовуйте рядок над текстом для переходу між версіями: Опубліковано — стаття в тому вигляді, у якому її вперше опублікували, номер — окреме редагування, Усі — усі зміни одночасно.
- Натисніть Приховати зміни, щоб повернутися до поточної статті.
У списку кожному редагуванню відповідає один рядок, найновіші — на початку: коли його було зроблено й що змінилося, наприклад Змінено заголовок і 2 абзаци. Під рядками кнопка Переглянути опубліковану версію відкриває статтю в тому вигляді, у якому її вперше опублікували, а за наявності кількох редагувань кнопка Показати всі зміни з моменту публікації показує всі зміни в одному поданні.

Перегляньте зміни в статті
Натискання на рядок замінює текст статті на місці. На смузі над текстом зазначено назву подання, наприклад Редагування 2 з 3, і дві версії, які воно порівнює. Додані слова підкреслено на зеленому тлі, а видалені — закреслено на червоному тлі; цілий доданий або видалений абзац отримує смужку відповідного кольору ліворуч, а змінений заголовок відображається над текстом у рамці з позначкою Заголовок. У другому рядку смуги наведено Опубліковано, кожне редагування за номером і Усі, а кнопка Приховати зміни повертає поточну статтю.

Редагування після того, як ви додали виділення або завантажили статтю
Якщо ви додали виділення в статті, перший рядок списку — Відколи ви додали примітки — порівнює копію, у якій містяться ваші виділення, з поточною статтею. Коли ви читаєте власну копію статті — з виділеннями, у перекладі чи із завантаженим повним вмістом — і видавець відредагував її пізніше, смуга над текстом пропонує Показати зміни. Дивіться як створити виділення.
Перегляд редагувань входить до планів Pro, Team і Custom, а в статті чи доступна історія редагувань у всіх планах зазначено, що бачать користувачі облікових записів Free і Supporter. Стаття Що означає позначка «Відредаговано» в статті? пояснює, які зміни вважаються редагуванням, а Перегляньте, що змінилося після публікації статті містить загальний огляд.
Не можете знайти відповідь? Звернутися в підтримку