Musím všetky zdroje pridávať ručne?

Nie. Sledovaním tímového priečinka sa v jednom kroku prihlásite na odber každého zdroja v ňom a priečinok zostane synchronizovaný: zdroje, ktoré správca neskôr pridá, sa dostanú do vášho účtu a zdroje, ktoré správca odstráni, z neho zmiznú, pokiaľ si ich neponecháte vo vlastnom priečinku.

Zdroje, ktoré už sledujete, sa prepoja s tímovým priečinkom namiesto toho, aby sa pridali dvakrát, a váš limit počtu odberov nebráni sledovaniu.

Sledovanie tímového priečinka

  1. Kliknite na Tím na paneli kariet a potom na Spravovať tím.
  2. Kliknite na Obsah a potom na Priečinky.
  3. Pri priečinku kliknite na Sledovať.

Správa tímu otvorená v časti Obsah > Priečinky so zoznamom tímových priečinkov s ich zdrojmi a tlačidlami Sledovať a Prestať sledovať.

Zdroje sa umiestnia do priečinka s názvom tímového priečinka v časti Priečinky na bočnom paneli tímu. Článok Čo sú tímové priečinky? vysvetľuje, čo ďalšie sa stane, keď začnete niektorý sledovať, a článok Aké typy obsahu môžu tímové priečinky obsahovať? uvádza typy zdrojov, ktoré môže priečinok obsahovať.

Udržiavanie synchronizácie priečinka

Keď správca pridá zdroj v dialógovom okne priečinka alebo v ponuke pridania zdroja, všetci sledujúci sa naraz prihlásia na jeho odber. Keď správca odstráni zdroj, odstráni sa každému sledujúcemu s výnimkou zdroja, ktorý máte aj v osobnom priečinku a ktorý tam zostane mimo tímového priečinka. Presunutím zdroja z tímového priečinka do jedného z vašich vlastných priečinkov sa z neho stane osobný odber.

Keď prestanete sledovať tímový priečinok, priečinok sa odstráni a prestanete sledovať zdroje v ňom, ktoré nie sú v žiadnom z vašich osobných priečinkov.

Tímové štítky sa pridajú automaticky, keď sa pripojíte k tímu. Tímové priečinky nie, preto začnite sledovať tie, ktoré potrebujete.

Nechajte správcu, aby za vás začal sledovať priečinok

Správca otvorí ponuku ⋯ priečinka v časti Spravovať tím > Obsah > Priečinky a klikne na Členovia priečinka. Dialógové okno vyhľadáva členov, keď správca začne písať, a obsahuje možnosť Vybrať všetkých. Zaškrtnutím člena sa pre neho zapne sledovanie priečinka a zrušením zaškrtnutia člena sa sledovanie vypne. Ak chce správca priradiť viacero priečinkov naraz, zaškrtne priečinky a vyberie s vybranými > Priradiť člena (členov) tímu.

Správcovia môžu k tímovému priečinku pripojiť aj tímové filtre, takže sa každému sledujúcemu odstránia duplicity a nechcené články.

Programy

Tímové priečinky sú súčasťou funkcie Tímy v programoch Team a Team Intelligence.

Neviete nájsť odpoveď? Kontaktovať podporu