AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
48 followers 1045 articles/semaine
Pinkpop: kwaliteit van eigen bodem, veel songfestival en Ed Sheeran maakt zijn status ruimschoots waar

Van de grote namen moest Pinkpop het dit jaar niet hebben, er werd uitvoerig geput uit artiesten van eigen bodem. Niets mis mee, zo bleek in Landgraaf, waar het weer eindelijk meewerkte en de echt grote headliners werden gemist. En het ging opvallend vaak over het songfestival.

Mon Jun 24, 2024 09:08
De Efteling opent in het voorjaar van 2025 haar 31ste sprookje: dit gaat het worden

Sprookjesliefhebbers opgelet. In het voorjaar van 2025 neemt een nieuwe koningsdochter haar intrek in het Sprookjesbos van de Efteling: De prinses op de erwt. Benieuwd naar deze nieuwe blikvanger? Lees dan snel verder.

Mon Jun 24, 2024 09:08
EK-specialist Álvaro Morata wil Fernando Torres dit toernooi nog voorbij

De eerste Spaanse goal van dit EK kwam, hoe kan het ook anders, van Álvaro Morata. De 31-jarige aanvaller van Atlético Madrid opende de score tegen Kroatië (3-0) en is met zijn ploeg al verzekerd van de knock-outfase, waarin hij oud-collegaspits Fernando Torres voorbij wil qua aantal goals.

Mon Jun 24, 2024 08:39
Depay of Weghorst? Spitsendiscussie zwelt aan: ‘Ik heb de kwaliteiten die Oranje nu beter maken’

Na twee EK-duels zwelt de discussie aan over de spitspositie in Oranje. Wie moet er morgen spelen in de beslissende poulewedstrijd tegen Oostenrijk? De eerste en tweede spits zijn nu Memphis Depay en Wout Weghorst. Hoe kijken zij zelf naar hoe het gaat dit EK?

Mon Jun 24, 2024 08:39
Economie krimpt sterker dan verwacht in eerste kwartaal

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar sterker gekrompen dan eerder werd gedacht. Volgens een nieuw cijfer van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bedroeg de krimp 0,5 procent in vergelijking met het voorgaande kwartaal. Eerder werd een krimp van 0,1 procent gemeld door het statistiekbureau. De grotere krimp komt volgens...

Mon Jun 24, 2024 08:39
VS openen Copa América in eigen land met simpele zege op Bolivia, Uruguay klopt Panama

De Verenigde Staten zijn de Copa América uitstekend gestart met een eenvoudige zege op Bolivia. In Dallas won de ploeg van bondscoach Gregg Berhalter met 2-0 van Bolivia, dat doelman Guillermo Viscarra mocht danken dat de uitslag niet hoger uitviel. In dezelfde groep versloeg Uruguay met duidelijke cijfers Panama: 3-1.

Mon Jun 24, 2024 08:39

Construisez votre propre fil d'actualité

Prêt à tenter le coup ?
Commencer un essai de 14 jours, aucune carte de crédit n'est requise.

Créer un compte