gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
10 followers 1185 articoli a settimana
LIVE | Iran beroept zich bij VN-Veiligheidsraad op ‘recht op zelfverdediging’

Tijdens een spoedvergadering van de VN-Veiligheidsraad beweerde Iran dat het land niet uit is op escalatie of oorlog, maar dat het “geen andere keuze had dan zijn recht op zelfverdediging uit te voeren”. Israël drong er juist op aan om de aanval te veroordelen en de Iraanse Revolutionaire Garde als terreurorganisatie te bestempelen. Volg alle ontwikkelingen...

Mon Apr 15, 2024 02:42
NEC morst in moeizame generale voor bekerfinale dure punten tegen PEC Zwolle

Een week na de euforische zege (0-3) op Vitesse en het heldenonthaal op het plein voor De Goffert, landde NEC zondagavond weer op aarde. De Nijmegenaren kwamen thuis tegen PEC Zwolle niet verder dan 2-2. Vervelender, de ploeg zakte van de vijfde plek – die deelname aan Europees voetbal verzekert – naar de zesde plaats in de eredivisie.

Mon Apr 15, 2024 02:42
Nederland moet Israël helpen om zichzelf te verdedigen

Israël werd afgelopen weekend onder vuur genomen door Iran. Dat betekende weer een escalatie in het conflict in het Midden-Oosten.

Mon Apr 15, 2024 01:16
Man in rolstoel gaat onderuit op het spoor: treinverkeer enige tijd stilgelegd

Het treinverkeer tussen Nijmegen en Den Bosch heeft zondagavond korte tijd stilgelegen, nadat een man in een rolstoel op het spoor was gevallen.

Mon Apr 15, 2024 00:18
Schorsingen tot 1,5 jaar voor Utrechtse studenten die bangalijst maakten

De leden van het Utrechtsch Studenten Corps (USC) die betrokken waren bij het maken van de zogeheten bangalijst, zijn door het bestuur geschorst tot maximaal 1,5 jaar. Ze mogen wel lid blijven van de studentenvereniging.

Sun Apr 14, 2024 23:48
Lastige avond voor Brabander Harm in laatste finale Miljoenenjacht: ‘Dit is net een slechte grap’

Zit de hoofdprijs in koffer acht? Kookdocent Harm den Dekker uit Loosbroek die zondagavond in Miljoenenjacht speelt denkt van wel. Een bijzondere laatste finale van Miljoenenjacht, waarbij het Den Dekker niet echt voor de wind gaat.

Sun Apr 14, 2024 23:48

Costruisci il tuo feed di notizie

Pronto a fare un tentativo?
Inizia una prova di 14 giorni, nessuna carta di credito richiesta.

Crea account