gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
10 followers 1097 artykułów/tydzień
Is die Rijnbrug bij Emmerik nou nóg niet klaar? ‘Jullie zijn de Nederlandse standaard gewend’

Er wordt nog steeds gewerkt aan de Rijnbrug tussen Emmerik en Kleef. Eind 2023 zou de brug klaar zijn, maar twee van de vier rijbanen zijn nog steeds dicht. En dat gaat nog wel even duren, laat een woordvoerder van de gemeente Emmerik weten. Hoe kan dat?

Tue Apr 16, 2024 15:44
Jonas Vingegaard mag twee weken na horrorcrash in Baskenland eindelijk ziekenhuis verlaten

Jonas Vingegaard mag bijna twee weken na zijn zware crash in de Ronde van Baskenland het ziekenhuis verlaten. De tweevoudig winnaar van de Tour de France lag dagen op de intensive care en werd geopereerd aan zijn sleutelbeen en een klaplong. ‘Nu is het tijd om volledig te revalideren. Duim omhoog’, laat hij weten in een post op X van Visma-Lease A Bike.

Tue Apr 16, 2024 15:44
Na deze nieuwe talkshow kon ik wel een sherry gebruiken, véél sherry

Nóg een talkshow? Jazeker, Dit is Nederland op NPO2 gooit het zogenaamd over een andere boeg dan de concurrenten, maar het was vooral de zoveelste gemiste kans, zag Angela de Jong.

Tue Apr 16, 2024 15:44
Ontknoping in de KKD: deze clubs zijn dicht bij promotie naar eredivisie en zo werken de play-offs

Waar de eredivisie dit weekend een korte pauze inlast vanwege de bekerfinale, wordt er in de Keuken Kampioen Divisie wel volop gevoetbald. Met nog maar vier speelronden te gaan, naderen we de ontknoping. Welke ploegen staan op het punt om te promoveren? En hoe zit het ook alweer met de play-offs? We zetten het hier voor je op een rij.

Tue Apr 16, 2024 15:44
Deel van huisartsenketen Co-med failliet, doktersassistentes eisen tonnen

Een deel van huisartsenketen Co-med is dinsdagochtend failliet verklaard. Oud-zorgpersoneel en een detacheringsbureau spanden een rechtszaak tegen het bedrijf aan, omdat ze nog tonnen tegoed hebben.

Tue Apr 16, 2024 15:44
Acht jaar cel voor Suraj A. voor doodrijden gezin op tweede kerstdag

Suraj A. (30), de man die op Tweede Kerstdag 2022 een gezin uit Spijkenisse doodreed, moet acht jaar de cel in. De Hagenaar stoof met 134 kilometer een verkeersplein op in Rotterdam, terwijl het licht op rood stond en hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een vader, moeder en kindje kwamen om het leven. De uitspraak leidde tot heftige emoties onder...

Tue Apr 16, 2024 15:44

Zbuduj własny kanał informacyjny

Gotowy, by spróbować?
Rozpocznij 14-dniowy okres próbny, karta kredytowa nie jest wymagana.

Załóż konto