gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
10 followers 1156 článkov/týždeň
Meisje ziet Law & Order-ster op straat aan voor echte agent en vraagt hulp om moeder te zoeken

Actrice Mariska Hargitay (60), beter bekend als de vermaarde politievrouw Olivia Benson uit Law & Order: SVU, is onlangs tijdens opnames van de serie naar verluidt op straat aangezien voor een echte agent. Toen een klein meisje haar om hulp vroeg, zou ze zich ook daadwerkelijk zo hebben gedragen.

Fri Apr 19, 2024 15:16
Lenette van Dongen zegt optredens af na overlijden moeder

De optredens van cabaretière Lenette van Dongen (65) op vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft gaan niet door. Dat meldt het theater vrijdag aan bezoekers. Reden is het overlijden van haar moeder eerder deze maand.

Fri Apr 19, 2024 15:16
Wolf bedelt om voedsel en nu dreigen maatregelen: ‘Ik ben woest! Mensen veroorzaken dit’

De provincie Gelderland overweegt in te grijpen bij een wolf in Ermelo die niet-schuw gedrag vertoont. Een deskundige is door de provincie om advies gevraagd. Volgens Glenn Lelieveld van het Wolvenmeldpunt moet het dier een zender krijgen. ,,Ik ben erg boos! Dit gedrag is door mensen veroorzaakt.”

Fri Apr 19, 2024 15:16
Recensie: Taylor Swift geeft haar exen er virtuoos van langs op nieuwe plaat, die soms wel tikje saai is

Bij het verschijnen vrijdag van haar elfde album is Taylor Swift met afstand de meest invloedrijke popster van de planeet. The tortured poets department, dat luistert als een masterclass in het fileren van een ex-geliefde, zal die positie alleen maar versterken.

Fri Apr 19, 2024 15:16
Dorp vecht vertrek van vaste supermedewerkers aan met petitie: ‘Zij zijn niet alleen collega’s, maar ook vrienden’

Laat Ellen en Anja blijven. Een petitie in supermarkt Plus in Lobith pleit voor het aanblijven van twee vaste medewerkers. Klanten hebben veel moeite met het ‘gedwongen’ vertrek van Ellen te Pest (na 38 jaar) en Anja Jansen (na 25 jaar). Die hadden vrijdag hun laatste werkdag en verkassen naar de Plus in Zevenaar.

Fri Apr 19, 2024 15:16
Robert (55) gebruikt liever de airfryer dan de oven: ‘We zien het verbruik anders echt omhoog schieten’

Robert Roetgerink (55) uit Enschede heeft geen vloerverwarming, maar koos toch voor een warmtepomp. Het geld dat hij en zijn vrouw besparen, stoppen ze in een spaarpotje. ,,Momenteel zijn we aan het kijken voor een andere auto, een plug-inhybride. Dat zou een mooie aanvulling kunnen zijn.”

Fri Apr 19, 2024 15:16

Vytvorte si vlastný informačný kanál

Ste pripravení to vyskúšať?
Začnite 14-dňovú skúšobnú verziu, kreditná karta sa nevyžaduje.

Založiť účet