Mohu sdílet přeložené články?
Článek, který jste přeložili, můžete sdílet, ale vaši kolegové v týmu uvidí původní text. Překlad je vaše osobní verze článku a kanál každému členovi zobrazuje jeho vlastní verzi.
Co vidí kolegové v týmu
Při sdílení se uloží článek, vybrané kanály a vaše poznámka. Žádný přeložený text se s ním neodesílá, takže kolegovi v týmu, který sdílený článek otevře, se zobrazí originál nebo jeho vlastní překlad, pokud si ho vytvořil. Příspěvky do Slacku nebo Microsoft Teams také používají původní článek. Vaše poznámka se zveřejní tak, jak jste ji napsali, proto ji napište v jazyce, ve kterém se v kanálu čte. Ostatní členové kanálu dostanou oznámení v aplikaci a prostřednictvím oznámení push bez ohledu na jazyk, jak popisuje článek Jak mohu sdílet článek se svým týmem?.
Překlad na straně čtenáře
Kolega v týmu, který chce mít článek ve svém jazyce, ho otevře a klikne na Přeložit článek v řádku tlačítek nebo stiskne Q. Lišta nad textem uvádí zdrojový jazyk a obsahuje možnost Zobrazit originál pro přepnutí zpět, jak krok za krokem ukazuje článek Jak přeložím článek?. Chcete-li překládat nové články v týmové složce hned, jak přicházejí, přidejte pravidlo s akcí Přeložit článek. Překládá je pro vlastníka pravidla, a to 100 článků denně na osobu a 1 000 v tarifech Team Intelligence.
Tarify
Sdílení je součástí tarifů Team a Team Intelligence. Každý člen týmu má Pro, takže překlady nemají denní limit a uchovávají se jako vlastní verze článku daného člena. Článek Co jsou překlady článků? tuto funkci vysvětluje, video ji ukazuje a stránka funkce Sdílejte jednu sadu zdrojů s celým svým týmem se věnuje funkcím tarifu Team.
Nemůžete najít odpověď? Kontaktujte podporu